UKE 23 2018
Skriv inn undertittel her

Jeg kjenner ei dame, la oss kalle henne Eva, som sier at hun tror på Gud.

Eva fortalte også at hun ba til Gud og ofte fikk hun bønnesvar. Men, sa hun, jeg ber jo ikke hver dag, og nå for tiden er det en stund siden jeg har hatt behov for å be. Da jeg spurte hvorfor hun ikke hadde behov for å be nå, svarte hun at nå gikk livet på skinner, hun hadde ikke behov for hjelp.

Det er godt at Eva tror på Gud og at hun ber. Hun får bønnesvar, og det styrket henne i troen på at det finnes en Gud.


Jesus sier i Matt 11:28 «Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile»

Vi mennesker er forskjellige på mange måter, og vi har ingen rett til å dømme eller fordømme hverandre.

Mitt bønneliv er annerledes enn Evas, og det kan være nærliggende å tenke at måten jeg praktiserer bønn på er bedre enn hennes. Men har jeg rett til å tenke slike tanker?  

12. 06. 2018