UKE 2 2018
Skriv inn undertittel her

Alkoholens forbannelse

For ei uke.

Den ene etter den andre av våre ledere trekker deg fra sine verv/ sine stillinger fordi de har oppført seg upassende. Hva slags mennesker er det som styrer landet vårt. Hvem blir den neste som plutselig finner ut av han/hun må trekke seg? Kanskje vi en dag er uten både storting og regjering? fordi alle har funnet ut at de har oppført seg upassende??

Takket være Me To

Husker vi hva vi som skjedde med Romerriket rundt år 400? Da kollapset hele Romerriket. Årsaken til kollapset var i høy grad moralsk forfall.

På sitt største, i det annet århundre, omfattet Romerriket hele Europa vest for Rhinen og sør for Donau, inkludert dagens England og Romania, hele Afrika nord for Sahara, og Levanten, inkludert dagens Tyrkia.

Alkoholens forbannelse

Me To meg her og Me To meg der, du store alpakka for et rot.

For et samfunn vi lever i. Folkevalgte og tillitsvalgte gjenspeiler samfunnet vårt. Landet vårt og Europa er på vei til avgrunnen på tross av vår velstand målt i kroner.

For meg er det uforståelig at voksne oppegående mennesker ikke kan skjønne og begripe at alkoholen er samfunnsfiende nr. en 


Alkoholens forbannelse

For bare noen få tiår tilbake var alkoholen bannlyst i kristne miljø. Nå flyter alkoholen også der.

Det blir vel ikke lenger før den første prest eller biskop står fram og proklamerer at Me Too har åpenbart for dem at de har oppført seg upassende. Hva ned Bibelen? 

Bibelen synes å ha mistet sin autoritet også i kristne miljø. 

14.01.2018