HVORFOR
Skriv inn undertittel her

.FILADELFIA HAMAR : Bønnemøter

FILADELFIA HAMAR

Tirsdag er menighetens bønnedag, hvor alle er velkommen til samlingene våre.Vi har gjort noen endringer i høst.Vi begynner dagen kl.08:30.
Fra kl.08:30 til kl.11:00 kan du komme å gå som du har mulighet for. Drop-in!
Vi har på musikk og du kan komme for å be, soake, lese i Ordet, eller bare å være.Fra kl.10:00 - kl.11:00 vil det være felles ledet bønn.Kl.19:30 Bønnens time.

NB! Bønnens time blir kl. 19:30 istf kl. 19:00En gang i måneden har vi felles bønn og lovsangskvelder, som vi har i de ulike menighetene som er med i «Sammen for Hamar». her for å begynne å skrive. Ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

På nettsiden til Kristiansand Misjonskirke Salem kan en lese: Hver onsdag vil det være «Bønn og lovsangsmøte» Disse to elementene er viktig på disse onsdagene for at vi skal erfare et «Guds nærvær» i samlingene. Og når «Guds nærværet» er tilstede ønsker vi å lytte til hva vår Far i himmelen har å meddele oss og så gi mulighet til å dele det med hverandre når/om det blir naturlig. Forbønn for hverandre vil også være en del innholdet i disse møtene. Så om du er syk så vil det være mulighet til å få forbønn for dette. Det blir også forbønn for andre ting som trykker på eller om du ønsker bare å bli velsignet. Jesus er vår forløser .

Kom å være sammen med oss og lovpris Jesus og be om det som Den Hellige Ånd minner oss om. Vil du se og oppleve Jesus i funksjon, så kom på disse kveldene . VÆR VELKOMMEN!!

Namsos Frikirke ALT STARTER MED BØNN.

Historien viser at eksempelvis vekkelser starter med systematisk bønn.

Jesus sa selv til sine disipler i Matt. 18, 19-20:

"Også dette sier jeg dere: Dersom to av dere her på jorden blir enige om å be om noe, hva det enn er, skal de få det av min Far i himmelen.

For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem."

Etter at Jesus hadde dratt opp til sin Far holdt disiplene trofast sammen i 40 dager i bønn før de fikk den hellige ånd.

FOR MENIGHETEN ER DET DERFOR VIKTIG AT VI KOMMER SAMMEN OG BER.

Vi har 3 forskjellige bønnemøter:

Annenhver mandag kl. 20.00 er det bønnemøte på Bethel, Tøtdal.

Hver tirsdags kveld kl. 19.00 er det bønnemøte i Frikirken, Gullvikmoen.

Annenhver onsdag kl. 19.30 er det bønnemøte på Aglen, Otterøya. (Hjemme hos Rita og Gjermund Aglen)

(se kalender på forsiden for datoer.)

Alle velkommen!

I tillegg har vi, hver tirsdag, bønnelunsj fra kl. 11-12 i kirka. Ta med deg matpakken og kom. Her får du kaffe/te.